Autolakering af personbiler

Trænger din bil til en omgang autolakering? Autolakering får din bil til at fremstå ny og vedligeholdt, så den kan holde mange år frem i tiden.

Hos Hvidovre Autolak tilbyder vi autolakering af alle former for personbiler. Vi har mange års erfaring på området, og du kan derfor være sikker på et professionelt resultat, hvis du sender din bil hen på vores værksted. Vi har hjemme i Hvidovre, og vi hjælper kunder fra hele Sjælland med autolakering af deres bil.

Vi går din bil efter i sømmene

Inden autolakering

For at sikre et godt resultat går vi altid din bil grundigt efter, inden vi går i gang med lakeringen. Har den eventuelle skader, som bør blive udbedret før autolakeringen, vil vi altid rådføre os med dig, inden vi ordner det.

Når du får din bil hjem fra vores værksted, kan du være sikker på, at den er i god stand, og at vi har givet bilen den bedst tænkelige behandling.

Specielle ønsker

Har du nogle specielle ønsker til farvevalg eller andet, vil vi til hver en tid gøre vores bedste for, at vi kan komme frem til det resultat, som du ønsker.

E

Personbiler

E

Veteranbiler

E

Motorcykler

E

Knallert

Autolakering af mc, knallerter og personbiler

Din erfarne

Autolakør

Hvis du gerne vil være sikker på, at din bil får en autolakering i høj klasse, bør du kun anvende et værksted, som har specialiseret sig i autolakering. Det er et område, som kræver både erfaring og specialistviden, og det er afgørende for, at din bil kommer til at tage sig godt ud efter en autolakering.

Mange års erfaring

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi tør godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til autolakering af biler og motorcykler. Vi besidder den nyeste viden inden for området, og vores mekanikere beskæftiger sig dagligt med autolakering af alle typer af køretøjer.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid til din bil på vores værksted, er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan fange os på telefonen. Du er også velkommen til at udfylde vores fomular så du kan tage fat i os, når det passer dig bedst.

  Arnold Nielsens Boulevard 130
  2650 Hvidovre