Hvidovre Autolak

AUTOLAKERING
AF PERSONBILER

Mange års erfaring

AUTOLAKERING AF PERSONBILER

Trænger din bil til en omgang autolakering? Autolakering får din bil til at fremstå ny og vedligeholdt, så den kan holde mange år frem i tiden.

Hos Hvidovre Autolak tilbyder vi autolakering af alle former for personbiler. Vi har mange års erfaring på området, og du kan derfor være sikker på et professionelt resultat, hvis du sender din bil hen på vores værksted. Vi har hjemme i Hvidovre, og vi hjælper kunder fra hele Sjælland med autolakering af deres bil.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anbefalinger

  Lasse Lyhne Abild

  God og hurtig service. Mine radiatorer ser ud som nye 👍

  Alexander Nicolaou

  Vi har 3 gange fået fixet vores leasingbil inden den skulle afleveres, og aldrig fået en regning fra leasing selskabet. Jeg synes de er utrolig dygtige dernede. De er grundige og serviceminded. Vil altid anbefale dette sted!

  Toer P

  Virkelig flot arbejde, og et meget venlig personale – så kør trygt ud til dem.

  Tonje Magnussen

  Leverer altid et lækkert resultat🤩

  Lars Rothmar

  Lakering af stoleryg, super flot arbejde!

  Jens Peter Mogensen

  Fik renoveret 4 meget ramponerede alu fælge. Resultatet var imponerende flot. Fælgene står som nye. Meget tilfreds. Kan stærkt anbefale dette firma. De er yderst omhyggelige og super professionelle. En meget tilfreds kunde 👍🥇😄

  Vi går din bil efter i sømmene

  INDEN AUTOLAKERING

  For at sikre et godt resultat går vi altid din bil grundigt efter, inden vi går i gang med lakeringen. Har den eventuelle skader, som bør blive udbedret før autolakeringen, vil vi altid rådføre os med dig, inden vi ordner det.

  Når du får din bil hjem fra vores værksted, kan du være sikker på, at den er i god stand, og at vi har givet bilen den bedst tænkelige behandling.

  Specielle ønsker

  Har du nogle specielle ønsker til farvevalg eller andet, vil vi til hver en tid gøre vores bedste for, at vi kan komme frem til det resultat, som du ønsker.

  AUTOLAKØR

  Hvis du gerne vil være sikker på, at din bil får en autolakering i høj klasse, bør du kun anvende et værksted, som har specialiseret sig i autolakering. Det er et område, som kræver både erfaring og specialistviden, og det er afgørende for, at din bil kommer til at tage sig godt ud efter en autolakering.

  Vi har mange års erfaring som professionel autolakør og i autolakeringsbranchen generelt, og vi tør godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til autolakering af biler og motorcykler. Vi besidder den nyeste viden inden for området, og vores mekanikere beskæftiger sig dagligt med autolakering af alle typer af køretøjer.