Hvidovre Autolak

AUTOLAKERING
AF PERSONBILER

Mange års erfaring

AUTOLAKERING AF PERSONBILER

Trænger din bil til en omgang autolakering? Autolakering får din bil til at fremstå ny og vedligeholdt, så den kan holde mange år frem i tiden.

Hos Hvidovre Autolak tilbyder vi autolakering af alle former for personbiler. Vi har mange års erfaring på området, og du kan derfor være sikker på et professionelt resultat, hvis du sender din bil hen på vores værksted. Vi har hjemme i Hvidovre, og vi hjælper kunder fra hele Sjælland med autolakering af deres bil.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anbefalinger

  Lasse Lyhne Abild

  God og hurtig service. Mine radiatorer ser ud som nye 👍

  Alexander Nicolaou

  Vi har 3 gange fået fixet vores leasingbil inden den skulle afleveres, og aldrig fået en regning fra leasing selskabet. Jeg synes de er utrolig dygtige dernede. De er grundige og serviceminded. Vil altid anbefale dette sted!

  Toer P

  Virkelig flot arbejde, og et meget venlig personale – så kør trygt ud til dem.

  Tonje Magnussen

  Leverer altid et lækkert resultat🤩

  Lars Rothmar

  Lakering af stoleryg, super flot arbejde!

  Jens Peter Mogensen

  Fik renoveret 4 meget ramponerede alu fælge. Resultatet var imponerende flot. Fælgene står som nye. Meget tilfreds. Kan stærkt anbefale dette firma. De er yderst omhyggelige og super professionelle. En meget tilfreds kunde 👍🥇😄

  Vi går din bil efter i sømmene

  INDEN AUTOLAKERING

  For at sikre et godt resultat går vi altid din bil grundigt efter, inden vi går i gang med lakeringen. Har den eventuelle skader, som bør blive udbedret før autolakeringen, vil vi altid rådføre os med dig, inden vi ordner det.

  Når du får din bil hjem fra vores værksted, kan du være sikker på, at den er i god stand, og at vi har givet bilen den bedst tænkelige behandling.

  Specielle ønsker

  Har du nogle specielle ønsker til farvevalg eller andet, vil vi til hver en tid gøre vores bedste for, at vi kan komme frem til det resultat, som du ønsker.

  AUTOLAKØR

  Hvis du gerne vil være sikker på, at din bil får en autolakering i høj klasse, bør du kun anvende et værksted, som har specialiseret sig i autolakering. Det er et område, som kræver både erfaring og specialistviden, og det er afgørende for, at din bil kommer til at tage sig godt ud efter en autolakering.

  Vi har mange års erfaring som professionel autolakør og i autolakeringsbranchen generelt, og vi tør godt kalde os selv for eksperter, når det kommer til autolakering af biler og motorcykler. Vi besidder den nyeste viden inden for området, og vores mekanikere beskæftiger sig dagligt med autolakering af alle typer af køretøjer.

  PRIS PÅ BIL LAKERING

  Prisen på bil lakering kan variere fra bil til bil. Dette skyldes primært forskellige faktorer, der påvirker omkostningerne ved lakeringsprocessen.

  En af de største faktorer er størrelsen på bilen. Større biler kræver mere maling og mere tid til at lakeres, hvilket øger prisen. Mindre biler kan derimod lakeres hurtigere og kræver mindre maling, hvilket mindsker prisen.

  Hvis bilen har skader eller ridser, kan det kræve ekstra forberedelsestid, såsom afslibning før lakeringen kan påbegyndes hvilket også har nogen omkostninger. Vi har altid en kommunikation med vores kunder inden påbegyndelse af lakeringen, hvis det er ekstra forberedelsestid. Den valgte lakeringstype også have en stor indvirkning på prisen. Højglanslakeringer kan være dyrere end matte lakeringer eller andre specialbehandlinger.

  Af disse grunde kan priserne på lakering af biler variere markant afhængigt af bilens størrelse, stand og den valgte lakeringstype. Du kan altid indhente et tilbud, så vi kan vurdere bilens behov og give en vejledende pris inden lakeringen.

  FULD LAKERING AF PERSONBIL

  En fuld lakering af en personbil er en omfattende proces, hvor bilens eksisterende lak fjernes, og en ny lak påføres. Det er en populær måde at give en ældre bil et nyt og friskt udseende på, eller ændre bilens farve.

  Processen starter med at vi forbereder bilen ved at fjerne alle de dele, der ikke skal males, såsom kofanger, lygter og dørhåndtag. Herefter skal den gamle lak fjernes ved hjælp af slibning. Efter at den gamle lak er fjernet, rengøre vi overfladen og skyller bilen for at fjerne eventuelle resterende støv. Derefter påføres en grunder for at forberede overfladen til lakering. Når der er påført grunder og den er tørret, påføres bilens nye lak i flere lag. Efter lakeringen påføres en klarlak for at beskytte og give en glansfuld finish, hvis det er ønsket.

  Fuld lakering af en personbil kan tage flere dage og kan være en omkostningsfuld proces. Omkostningerne afhænger af bilens størrelse, den valgte lakeringstype og omfanget af eventuelle reparationer eller forberedelser, der kræves. Men din bil får et helt nyt look, og der kan spares mange penge på at få lakeret bilen, i stedet for at købe en ny bil.

  Det er vigtigt at vælge en pålidelig og professionel lakeringsvirksomhed, der kan sikre, at lakeringen udføres korrekt og med høj kvalitet, så bilen får et flot og holdbart resultat. 

  Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud, så din bil bliver så god som ny.