Hvidovre Autolak

INDUSTRILAKERING

Søger du professionel industrilakering til døre eller køkkenlåger? Så er vi den hjælp du ønsker. Hos Hvidovre Autolakering er vi eksperter i alt arbejde med lak. Vi har gennem mange år fulgt med i faget udvikling, og besidder en unik indsigt og kendskab, der garanterer dig fænomenale resultater. Uanset om du ønsker at få lakeret din bil, dine skuffer eller dine døre, er din du med industrilakering hos os sikker på flotte og holdbare resultater.

Mange års erfaring

Industrilakering København

Fra vores værksted i Hvidovre er vi udstyret og positioneret til at varetage en hver industrilakering i København. Som din ekspert i industrilakering har vi mange års erfaring med lakering af alt fra brugsgenstande til motorcykler.

Hos Hvidovre Autolakering lægger vi stor vægt på at følge med i faget konstante udvikling. Dette sørger for, at vi kan varetage alle opgave, samt forbedre vores arbejde. Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere i de nyeste teknikker og metoder. Ligeledes implementerer vi de bedste værktøjer, og sørger for at alle vores fagmænd har den korrekte viden til at anvende disse.

Som din ekspert i industrilakering i København stiller vi exceptionelt høje krav til os selv. For at arbejde hos os, skal en fagmand have bevist teknisk forståelse for alle faget aspekter og områder. Ligeledes har alle vores medarbejdere dokumenteret resultater og anvendelse af arbejdsmetoder. Vi arbejder kun de bedste materialer, så vores resultater vil altid være både holdbare og af højeste kvalitet.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anbefalinger

  Lasse Lyhne Abild

  God og hurtig service. Mine radiatorer ser ud som nye 👍

  Alexander Nicolaou

  Vi har 3 gange fået fixet vores leasingbil inden den skulle afleveres, og aldrig fået en regning fra leasing selskabet. Jeg synes de er utrolig dygtige dernede. De er grundige og serviceminded. Vil altid anbefale dette sted!

  Toer P

  Virkelig flot arbejde, og et meget venlig personale – så kør trygt ud til dem.

  Tonje Magnussen

  Leverer altid et lækkert resultat🤩

  Lars Rothmar

  Lakering af stoleryg, super flot arbejde!

  Jens Peter Mogensen

  Fik renoveret 4 meget ramponerede alu fælge. Resultatet var imponerende flot. Fælgene står som nye. Meget tilfreds. Kan stærkt anbefale dette firma. De er yderst omhyggelige og super professionelle. En meget tilfreds kunde 👍🥇😄

  Lakering af dør

  Lakering af døre er en fantastisk mulighed, hvis du ønsker at give boligen et nyt udseende. Med industrilakering af døre til dit hjem, vil du opleve både nyt liv, energi og personlighed. Uanset om du ønsker lakering af din hoveddør, døren til til kontor eller en personlig dør til børneværelset.

  Dog er æstetik ikke kun den eneste fordel du finder ved professionel industrilakering af dine døre. Lakken vil også beskytte døren mod slid og skader. Dette kan være en fordel hvis der er travlt i hjemmet, eller hvis du driver kontor eller værksted.

  Det er muligt selv at påføre lakering på dørene. Dog vil det være en langsommelig proces, og afhængegigt af materialet din dør er lavet i, kan det ofte være besværligt at lave jævne lag. Hos Hvidovre Autolakering har vi værktøjet og kendskabet til at skabe flotte, jævne lakeringer hver gang, uanset opgaven. Sprøjtelakering er hurtigt og effektivt, og skaber resultater af en kvalitet der er svær selv at skabe.

  Sprøjtelakering af døre

  Er du stadig i tvivl om hvorvidt sprøjtelakering af dine døre er det rette valg? Så kan du lære mere om processen og resultaterne her. Vi har samlet de tre største værdier og fordel du vil opleve, med professionelt udført industrilakering af dine døre:

  Døre af god og høj kvalitet og holdbarhed kan ofte være dyre, hvis du ønsker at købe og installere nye døre i din bolig eller arbejdsplads. Med sprøjtelakering vil dine døre få både udseendet og holdbarheden som en ny dør, uden du skal betale en formue for resultatet.

  Ved at få sprøjtelakeret dine døre, behøves du ikke købe nye lister og karme. Dette er især fordelagtigt, hvis du i dit hjem har speciallavet døre i unikke mål.

  I både hjem og på arbejdspladsen bliver døre brugt meget. Og med brug kommer et naturligt slid. Lakering skabe en stærk og holdbar beskyttelse, der sørger for at potentielle skader på døres materiale undgås eller reduceres.

  Lakering af køkkenlåger

  Køkkenet er en af de mest personlige rum i en bolig. Ligeledes vil det være en af de områder, der ser mest brug, og derfor også slid. Lakering af dine køkkenlåger skaber beskyttelse, og sørger for at dine køkkenlåger kan klare lidt af hvert.

  Hos Hvidovre Autolakering skaber vi det rette udseende og resultat til dit køkken. Sammen udvælger vi den rette farve og æstetik. Du vil derfor have enorm indflydelse på dit køkkens endelige udseende.

  Ønsker du at lære mere om lakering af dine køkkenlåger, samt de værdier du kan finde med professionel autolakering? Så kan du læse mere her.

  Modtag et tilbud

  Har du en brugsgenstand eller bil du ønsker lakeret? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Fortæl om dine behov, tanker og ideer. Derfra skaber vi et skræddersyet løsningsforslag. Ønsker du at lære mere om industri autolakering, er du altid velkommen til at kontakte os. vores eksperter er altid klar til at besvare spørgsmål, rådgiv og vejlede.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Indhent et tilbud