Hvidovre Autolak

INDUSTRILAKERING
AF DØRE

Mange års erfaring

INDUSTRILAKERING AF DØRE

Har du en dør eller en anden form for brugsgenstand, som du gerne vil shine op med en lakering?

Hos Hvidovre Autolak er vi specialister i alle former for lakering. Det gælder alt fra autolakering af biler og køretøjer til industrilakering af døre og køkkenlåger.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anbefalinger

  Lasse Lyhne Abild

  God og hurtig service. Mine radiatorer ser ud som nye 👍

  Alexander Nicolaou

  Vi har 3 gange fået fixet vores leasingbil inden den skulle afleveres, og aldrig fået en regning fra leasing selskabet. Jeg synes de er utrolig dygtige dernede. De er grundige og serviceminded. Vil altid anbefale dette sted!

  Toer P

  Virkelig flot arbejde, og et meget venlig personale – så kør trygt ud til dem.

  Tonje Magnussen

  Leverer altid et lækkert resultat🤩

  Lars Rothmar

  Lakering af stoleryg, super flot arbejde!

  Jens Peter Mogensen

  Fik renoveret 4 meget ramponerede alu fælge. Resultatet var imponerende flot. Fælgene står som nye. Meget tilfreds. Kan stærkt anbefale dette firma. De er yderst omhyggelige og super professionelle. En meget tilfreds kunde 👍🥇😄

  Opgaver indenfor

  LAKERING

  Har du en dør eller et møbel, som du gerne vil give et nyt udtryk med en lakering, kan vi sikre dig et professionelt og holdbart resultat, som du kan få glæde af mange år frem i tiden.

  Lakering af døre

  NÅR DET ER BEDST

  Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.

  Har du en ide, som du gerne vil have fulgt til dørs, vil vi meget gerne høre om den, så vi kan hjælpe dig videre på bedste vis.

  Hvad enten du kommer til os med en opgave, der vedrører en eller flere døre, påtager vi os den gerne.

  INDEN FOR LAKERING

  Takket være vores store erfaring med lakering i alle afskygninger kan du føle dig helt sikker på, at du er kommet det rette sted hen, når du gerne vil have udført lakering af en eller flere døre. Hvad enten du henvender dig som privatperson eller som fagperson, der har brug for kyndig vejledning og ekspertise, vil vi hjælpe dig på bedste vis, så du kan nå frem til det resultat, som du sigter efter. Vi har arbejdet med lakering af døre i årevis, og vi har specialiseret i at få det bedste og mest æstetiske udtryk frem.

  MED LAKERING AF DØRE?

  Har du en opgave med industrilakering, som du gerne vil have løst, hører vi altid gerne fra dig.

  Foretrækker du at ringe til os, kan du gøre det på telefon 27 62 14 81, og vil du hellere sende os en mail, er det også en mulighed på kontakt@hvidovreautolak.dk

  Vil du helst tale med os ved at møde os på vores værksted, må du også gerne kigge forbi i vores åbningstid.