Industrilakering af døre

Har du en dør eller en anden form for brugsgenstand, som du gerne vil shine op med en lakering?

Hos Hvidovre Autolak er vi specialister i alle former for lakering. Det gælder alt fra autolakering af biler og køretøjer til industrilakering af døre og køkkenlåger.

industrilakering af døre

Opgaver indenfor

Lakering

Har du en dør eller et møbel, som du gerne vil give et nyt udtryk med en lakering, kan vi sikre dig et professionelt og holdbart resultat, som du kan få glæde af mange år frem i tiden.

E
Døre
E
Køkkenlåger
E
Køkkendøre

Lakering af døre

Når det er bedst

Vi hjælper altid vores kunder på bedste vis, når de kommer til os med en dør eller en anden brugsgenstand, som de gerne vil shine op med en lakering.

Har du en ide, som du gerne vil have fulgt til dørs, vil vi meget gerne høre om den, så vi kan hjælpe dig videre på bedste vis.

Hvad enten du kommer til os med en opgave, der vedrører en eller flere døre, påtager vi os den gerne.

Din erfarne fagmand

Inden for lakering

Takket være vores store erfaring med lakering i alle afskygninger kan du føle dig helt sikker på, at du er kommet det rette sted hen, når du gerne vil have udført lakering af en eller flere døre. Hvad enten du henvender dig som privatperson eller som fagperson, der har brug for kyndig vejledning og ekspertise, vil vi hjælpe dig på bedste vis, så du kan nå frem til det resultat, som du sigter efter. Vi har arbejdet med lakering af døre i årevis, og vi har specialiseret i at få det bedste og mest æstetiske udtryk frem.

Skal vi hjælpe dig

Med lakering af døre?

Har du en opgave med industrilakering, som du gerne vil have løst, hører vi altid gerne fra dig.

Foretrækker du at ringe til os, kan du gøre det på telefon 27 62 14 81, og vil du hellere sende os en mail, er det også en mulighed på kontakt@hvidovreautolak.dk

Vil du helst tale med os ved at møde os på vores værksted, må du også gerne kigge forbi i vores åbningstid.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid til din bil på vores værksted, er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan fange os på telefonen. Du er også velkommen til at udfylde vores fomular så du kan tage fat i os, når det passer dig bedst.

  Arnold Nielsens Boulevard 130
  2650 Hvidovre