Hvidovre Autolak

INDUSTRILAKERING
AF KØKKENLÅGER

Mange års erfaring

INDUSTRILAKERING AF KØKKENLÅGER

Har du brug for en erfaren lakør, der kan give dine køkkenlåger eller køkkendøre en omgang lakering?

Indleverer du dine køkkendøre hos Hvidovre Autolak, kan du være sikker på, at du får et godt resultat og en flot finish. Vi har specialiseret os i alle former for lakering, og vi varetager ikke bare industrilakering af køkkenlåger eller køkkendøre, men vi tilbyder også autolakering af personbiler og motorcykler.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anbefalinger

  Lasse Lyhne Abild

  God og hurtig service. Mine radiatorer ser ud som nye 👍

  Alexander Nicolaou

  Vi har 3 gange fået fixet vores leasingbil inden den skulle afleveres, og aldrig fået en regning fra leasing selskabet. Jeg synes de er utrolig dygtige dernede. De er grundige og serviceminded. Vil altid anbefale dette sted!

  Toer P

  Virkelig flot arbejde, og et meget venlig personale – så kør trygt ud til dem.

  Tonje Magnussen

  Leverer altid et lækkert resultat🤩

  Lars Rothmar

  Lakering af stoleryg, super flot arbejde!

  Jens Peter Mogensen

  Fik renoveret 4 meget ramponerede alu fælge. Resultatet var imponerende flot. Fælgene står som nye. Meget tilfreds. Kan stærkt anbefale dette firma. De er yderst omhyggelige og super professionelle. En meget tilfreds kunde 👍🥇😄

  Vi går din bil efter i sømmene

  LAKERING

  Lakering er vores speciale, og det vil du ikke være i tvivl om, når du har haft os til at varetage en opgave for dig.

  NØGLEORD

  Hvad enten du er privatkunde, som gerne vil forny dit køkken, eller du er producent af køkkendøre, så hjælper vi gerne dig med at lakere dine låger.

  Vi bestræber os altid på at nå frem til det absolut bedste resultat, og vi slipper ikke en opgave, før vi som fagmænd også er tilfredse med resultatet.

  Dine køkkenlåger vil tage sig godt ud, når de forlader vores værksted, og du kan stolt sælge dem videre eller fremvise dem i dit eget køkken.

  LAKERING AF KØKKENLÅGER

  Finish er et nøgleord, når vi har med lakering af køkkenlåger at gøre, og det kender vi alt til. Vores mange års erfaring med lakering i alle afskygninger gør os i stand til at klare selv den mest umulige opgave, og vi siger ikke nej til hverken små eller store opgaver.

  Har du en ide, som du gerne vil have ført ud i livet, og som du har brug en dygtig lakørs hjælp til, så tøv ikke med at komme til os. Så hjælper vi dig videre på bedste vis.

  MED LAKERING AF LÅGER?

  Har du en opgave med industrilakering, som du gerne vil have løst, hører vi altid gerne fra dig.

  Foretrækker du at ringe til os, kan du gøre det på telefon 27 62 14 81, og vil du hellere sende os en mail, er det også en mulighed på kontakt@hvidovreautolak.dk

  Vil du helst tale med os ved at møde os på vores værksted, må du også gerne kigge forbi i vores åbningstid.