Industrilakering af køkkenlåger

Har du brug for en erfaren lakør, der kan give dine køkkenlåger eller køkkendøre en omgang lakering?

Indleverer du dine køkkendøre hos Hvidovre Autolak, kan du være sikker på, at du får et godt resultat og en flot finish. Vi har specialiseret os i alle former for lakering, og vi varetager ikke bare industrilakering af køkkenlåger eller køkkendøre, men vi tilbyder også autolakering af personbiler og motorcykler.

industrilakering af døre og køkkenlåger

Opgaver indenfor

Lakering

Lakering er vores speciale, og det vil du ikke være i tvivl om, når du har haft os til at varetage en opgave for dig.

E
Døre
E
Køkkenlåger
E
Køkkendøre

Kvalitet er et

Nøgleord

Hvad enten du er privatkunde, som gerne vil forny dit køkken, eller du er producent af køkkendøre, så hjælper vi gerne dig med at lakere dine låger.

Vi bestræber os altid på at nå frem til det absolut bedste resultat, og vi slipper ikke en opgave, før vi som fagmænd også er tilfredse med resultatet.

Dine køkkenlåger vil tage sig godt ud, når de forlader vores værksted, og du kan stolt sælge dem videre eller fremvise dem i dit eget køkken.

Alt inden for

Lakering af køkkenlåger

Finish er et nøgleord, når vi har med lakering af køkkenlåger at gøre, og det kender vi alt til. Vores mange års erfaring med lakering i alle afskygninger gør os i stand til at klare selv den mest umulige opgave, og vi siger ikke nej til hverken små eller store opgaver.

Har du en ide, som du gerne vil have ført ud i livet, og som du har brug en dygtig lakørs hjælp til, så tøv ikke med at komme til os. Så hjælper vi dig videre på bedste vis.

Skal vi hjælpe dig

Med lakering af låger?

Har du en opgave med industrilakering, som du gerne vil have løst, hører vi altid gerne fra dig.

Foretrækker du at ringe til os, kan du gøre det på telefon 27 62 14 81, og vil du hellere sende os en mail, er det også en mulighed på kontakt@hvidovreautolak.dk

Vil du helst tale med os ved at møde os på vores værksted, må du også gerne kigge forbi i vores åbningstid.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid til din bil på vores værksted, er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan fange os på telefonen. Du er også velkommen til at udfylde vores fomular så du kan tage fat i os, når det passer dig bedst.

  Arnold Nielsens Boulevard 130
  2650 Hvidovre