Vi har

Leasing eftersyn

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage?

På vores værksted tilbyder vi vores kunder leasing eftersyn. Hvad enten du kører i en leaset bil, eller du har valgt at lease en motorcykel, varetager vi gerne dit leasing eftersyn her hos Hvidovre Autolak.

Vi foretager en uvildig gennemgang af dit køretøj, så du med god samvittighed kan aflevere det leasede køretøj tilbage, når din leasingaftale ophører. Så slipper du for unødige bekymringer og ubehagelige overraskelser, som kan koste dig dyrt.

Leasing eftersyn - glad dame. Lakering

Mange

års erfaring

Vi har mange års erfaring på området, og du kan derfor være sikker på et professionelt resultat, hvis du sender din bil hen på vores værksted.

Værksted med erfarne medarbejde

Udbedring af buler og ridser

Gennemgang af dit køretøj

Hjælper kunder fra hele Sjælland

Værksted med

Erfarne medarbejdere

Når du får foretaget et leasing eftersyn hos os, kan du være sikker på, at din bil er i de bedste hænder. Vi arbejder med udbedring af buler og ridser på daglig basis, og vi er vant til at håndtere diverse former for skader på biler.

Vi kan hurtigt spotte, om der er skader eller slid på din bil, som du forventes at udbedre ved aflevering, og vil du have vores hjælp til at få det fikset, klarer vi det i samme ombæring.

Leasing eftersyn med

Garanti

Har du valgt at lease en bil, kan du få lavet et leasing eftersyn hos os. Vi tager 499 kr. for et eftersyn, og hvis leasingfirmaet mod forventning skulle finde nogle mangler efterfølgende, som vi ikke har gjort dig bekendt med, betaler vi dig det fulde beløb tilbage.

Fører vores eftersyn til en eller flere reparationer på din leasingbil, trækker vi det fra de 499 kr., som er et fast beløb for at lave et leasing eftersyn på din bil.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

    Ønsker du at vide mere?

    Kontakt os i dag

    Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid til din bil på vores værksted, er du velkommen til at kontakte os.

    Du kan fange os på telefonen. Du er også velkommen til at udfylde vores fomular så du kan tage fat i os, når det passer dig bedst.

    Arnold Nielsens Boulevard 130, 2650 Hvidovre