Hvidovre Autolak

LEASING EFTERSYN

Vi har

LEASING EFTERSYN

Kører du i en leasingbil, som du gerne vil have lavet et eftersyn på, inden du skal levere den tilbage?

På vores værksted tilbyder vi vores kunder leasing eftersyn. Hvad enten du kører i en leaset bil, eller du har valgt at lease en motorcykel, varetager vi gerne dit leasing eftersyn her hos Hvidovre Autolak.

Vi foretager en uvildig gennemgang af dit køretøj, så du med god samvittighed kan aflevere det leasede køretøj tilbage, når din leasingaftale ophører. Så slipper du for unødige bekymringer og ubehagelige overraskelser, som kan koste dig dyrt.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anbefalinger

  Lasse Lyhne Abild

  God og hurtig service. Mine radiatorer ser ud som nye 👍

  Alexander Nicolaou

  Vi har 3 gange fået fixet vores leasingbil inden den skulle afleveres, og aldrig fået en regning fra leasing selskabet. Jeg synes de er utrolig dygtige dernede. De er grundige og serviceminded. Vil altid anbefale dette sted!

  Toer P

  Virkelig flot arbejde, og et meget venlig personale – så kør trygt ud til dem.

  Tonje Magnussen

  Leverer altid et lækkert resultat🤩

  Lars Rothmar

  Lakering af stoleryg, super flot arbejde!

  Jens Peter Mogensen

  Fik renoveret 4 meget ramponerede alu fælge. Resultatet var imponerende flot. Fælgene står som nye. Meget tilfreds. Kan stærkt anbefale dette firma. De er yderst omhyggelige og super professionelle. En meget tilfreds kunde 👍🥇😄

  Mange

  ÅRS ERFARING

  Vi har mange års erfaring på området, og du kan derfor være sikker på et professionelt resultat, hvis du sender din bil hen på vores værksted.

  Værksted med

  ERFARNE MEDARBEJDERE

  Når du får foretaget et leasing eftersyn hos os, kan du være sikker på, at din bil er i de bedste hænder. Vi arbejder med udbedring af buler og ridser på daglig basis, og vi er vant til at håndtere diverse former for skader på biler.

  Vi kan hurtigt spotte, om der er skader eller slid på din bil, som du forventes at udbedre ved aflevering, og vil du have vores hjælp til at få det fikset, klarer vi det i samme ombæring.

  Leasing eftersyn med

  GARANTI

  Har du valgt at lease en bil, kan du få lavet et leasing eftersyn hos os. Vi tager 499 kr. for et eftersyn, og hvis leasingfirmaet mod forventning skulle finde nogle mangler efterfølgende, som vi ikke har gjort dig bekendt med, betaler vi dig det fulde beløb tilbage.

  Fører vores eftersyn til en eller flere reparationer på din leasingbil, trækker vi det fra de 499 kr., som er et fast beløb for at lave et leasing eftersyn på din bil.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.