Når uheldet er ude

Forsikringsskader

Har du været med i et harmonikasammenstød på motorvejen, eller er din bedre halvdel ved en fejl bakket ind i en anden bilist?

Hos Hvidovre Autolak varetager vi forsikringsskader på biler og andre køretøjer. Hvad enten der er tale om ridser i lakken eller en bule på kølerhjelmen, så foretager vi de nødvendige reparationer og sørger for, at din bil kommer til at tage sig godt ud igen.

Vi samarbejder med

Forsikrings- selskaber

Vi er vant til at samarbejde med forsikringsselskaber i forbindelse med forsikringsskader, og vi er derfor helt skarpe på hvilke retningslinjer, som vi skal følge, når vi har din bil i vores varetægt.

E
Vi opdager alle forsikringsskader
E
Samarbejder med forsikringsselskaber
E
Foretager de nødvendige reperationer
E
Gratis lånebil til alle kunder

Vi opdager alle

Forsikringsskader

For at sikre os at dit forsikringsselskab kommer til at betale for alle udbedringer som følge af det uheld, som du har været ude for, foretager vi altid et grundigt tjek af din bil.

Det hører ikke til sjældenhederne, at der sker usynlige skader på en bil, og dem sørger vi altid for bliver opdaget, så du ikke selv skal betale for dem senere hen.

Vi har ikke kun fokus på en konkret skade, men ser på bilen hele vejen rundt, hvis der er tale om en forsikringsskade.

Vi tilbyder

Gratis lånebil til alle kunder

Vi bestræber os altid på at ekspedere din bil så hurtigt som muligt, da vi er klar over, at det er svært for dig at undvære den i det daglige.

Har du brug for at gøre brug af en lånebil, kan du drage nytte af, at vi tilbyder en gratis lånebil til alle vores kunder, der skal have udbedret en forsikringsskade.

Du behøver altså ikke nøjes med at køre din bil på værksted hos os – du kommer også til at være godt kørende, når du kører herfra igen efter at have indleveret din bil.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en tid til din bil på vores værksted, er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan fange os på telefonen. Du er også velkommen til at udfylde vores fomular så du kan tage fat i os, når det passer dig bedst.

  Arnold Nielsens Boulevard 130
  2650 Hvidovre