Hvidovre Autolak

FORSIKRINGSSKADER

Når uheldet er ude

FORSIKRINGSSKADER

Har du været med i et harmonikasammenstød på motorvejen, eller er din bedre halvdel ved en fejl bakket ind i en anden bilist?

Hos Hvidovre Autolak varetager vi forsikringsskader på biler og andre køretøjer. Hvad enten der er tale om ridser i lakken eller en bule på kølerhjelmen, så foretager vi de nødvendige reparationer og sørger for, at din bil kommer til at tage sig godt ud igen.

FORSIKRINGS- SELSKABER

Vi er vant til at samarbejde med forsikringsselskaber i forbindelse med forsikringsskader, og vi er derfor helt skarpe på hvilke retningslinjer, som vi skal følge, når vi har din bil i vores varetægt.

Få et tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anbefalinger

  Lasse Lyhne Abild

  God og hurtig service. Mine radiatorer ser ud som nye 👍

  Alexander Nicolaou

  Vi har 3 gange fået fixet vores leasingbil inden den skulle afleveres, og aldrig fået en regning fra leasing selskabet. Jeg synes de er utrolig dygtige dernede. De er grundige og serviceminded. Vil altid anbefale dette sted!

  Toer P

  Virkelig flot arbejde, og et meget venlig personale – så kør trygt ud til dem.

  Tonje Magnussen

  Leverer altid et lækkert resultat🤩

  Lars Rothmar

  Lakering af stoleryg, super flot arbejde!

  Jens Peter Mogensen

  Fik renoveret 4 meget ramponerede alu fælge. Resultatet var imponerende flot. Fælgene står som nye. Meget tilfreds. Kan stærkt anbefale dette firma. De er yderst omhyggelige og super professionelle. En meget tilfreds kunde 👍🥇😄

  Vi opdager alle

  FORSIKRINGSSKADER

  For at sikre et godt resultat går vi altid din bil grundigt efter, inden vi går i gang med lakeringen. Har den eventuelle skader, som bør blive udbedret før autolakeringen, vil vi altid rådføre os med dig, inden vi ordner det.

  Når du får din bil hjem fra vores værksted, kan du være sikker på, at den er i god stand, og at vi har givet bilen den bedst tænkelige behandling.

  Hjælp til forsikringsskader

  Hvis du har fået en skade på din bil og har brug for en reparation bilens lak eller andet, så hjælper Hvidovre autolak dig.

  Vi ved der kan være svært at navigere rundt i alt omkring en forsikringsskade på bilen, derfor gør vi det så nemt som muligt for dig. 

  Det eneste du skal gøre er, at du så hurtigt som muligt skal anmelde skaden til dit forsikringsselskab, vi hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

  Vi takserer skaden og får den godkendt hos dit forsikringsselskab, vi sørger for at reparere din bil hurtigst muligt, og vi stiller endda en gratis lånebil til rådighed, så du stadig bevarer din mobilitet og frihed, mens din bil bliver lavet hos os.

  GRATIS LÅNEBIL TIL ALLE KUNDER

  Vi bestræber os altid på at ekspedere din bil så hurtigt som muligt, da vi er klar over, at det er svært for dig at undvære den i det daglige.

  Har du brug for at gøre brug af en lånebil, kan du drage nytte af, at vi tilbyder en gratis lånebil til alle vores kunder, der skal have udbedret en forsikringsskade.

  Du behøver altså ikke nøjes med at køre din bil på værksted hos os – du kommer også til at være godt kørende, når du kører herfra igen efter at have indleveret din bil.

  Få et tilbud

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


   Indhent et tilbud